קוגל מצה
מתוך "מתכון לשותפות" של נשות נתיבות-פילדלפיה
המרכיבים
[לתבנית בגודל 28x20 ס”מ]
6 מצות
6 ביצים, טרופות
1 כוס סוכר
4 כפות שמן קנולה
3 כפיות קינמון
4 תפוחי עץ, קלופים ופרוסים
170 גרם צימוקים חומים
אופן ההכנה:
1] משרים את המצות במים, מסננים ושוברים לחתיכות.
2] מערבבים בקערה את הביצים, הסוכר, השמן והקינמון.
3] מוסיפים את המצות, פרוסות התפוחים והצימוקים ומערבבים היטב.
4] יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם ל– 175 מעלות במשך שעה.